Nieuws Limburg Vandersanden heeft beste management van België

Vandersanden heeft beste management van België

Vandersanden heeft beste management van België

Steenfabrieken Vandersanden wordt beschouwd als één van de zeven bedrijven in België met het allerbeste management. Tot die conclusie komen Deloitte Private en Econopolis, die het kwaliteitslabel Belgium’s Best Managed Company hebben uitgereikt.

Het label komt toe aan Belgische privéondernemingen die erin slagen om een heldere strategie, sterke competenties, betrokkenheid bij het bedrijf en duurzame groei te combineren. Vandersanden is de enige uit Limburg. Juryleden Françoise Chombar (Melexis), Geert Noels (Econopolis) en Rik Vera (Nexxworks) voerden een strenge en onafhankelijke selectieprocedure uit om de managementcapaciteiten en -praktijken van de bedrijven te beoordelen.

“Vandersanden en de zes andere laureaten hebben bewezen dat ze over de strategische capaciteiten beschikken om systematisch te innoveren en uiterst performante processen te implementeren”, zegt Nikolaas Tahon van Deloitte. “Ze zijn in staat hun kansen slim te benutten en risico’s te overwinnen en van de ontwikkeling van talent en leiderschap een prioriteit te maken. Ze hebben ook een bewezen trackrecord op het gebied van duurzame groei.”

De zeven worden nu toegevoegd aan de wereldwijde community van Best Managed Companies.

“Voor de economische groei van ons land is het belangrijk dat we privébedrijven ondersteunen en erkenning geven voor hun verwezenlijkingen”, aldus Geert Noels. “Het Belgium’s Best Managed Companies-programma brengt bedrijven samen uit verschillende sectoren die stuk voor stuk sectorspecifieke uitdagingen het hoofd moeten bieden, maar ze hebben ook een groot aantal gemeenschappelijke kenmerken – aanpassingsvermogen, een innovatieve geest en ambitie. Wij brengen de Belgische privébedrijven samen in een community. We verrijken en ondersteunen hen, zodat ze nóg succesvoller kunnen zijn in een wereld die steeds competitiever wordt.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.