Nieuws Limburg Vandersanden helpt doe-het-zelvers op de werf

Vandersanden helpt doe-het-zelvers op de werf

Vandersanden helpt doe-het-zelvers op de werf

Baksteenfabrikant Vandersanden gaat de activiteiten uitbreiden van producent naar dienstenleverancier. Het bedrijf wil immers doe-het-zelvers die steenstrips willen plaatsen, op de werf begeleiden. “Dit moet voor verbouwers de drempel verlagen om zelf onze E-Boards (isolatieplaten met steenstrips) aan te brengen,” zegt Maarten Leën van Vandersanden.

E-Board plaatsen Vandersanden“Het ondersteuningspakket laat toe dat isolatie- en renovatiewerken gebeuren in direct contact met echte professionals, waardoor de risico’s geminimaliseerd worden.” Het gaat onder meer om twee halve dagen werfbegeleiding, gratis calculatie van benodigde materialen, telefonische hulplijn, premiebegeleiding en de mogelijkheid om stellingen te huren of een voeger te contacteren.

Het aanbod wordt naar aanleidng van Batibouw gelanceerd. Hiermee bewijst Vandersanden dat innovatie ook in de traditionele maakindustrie mogelijk is.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.