Nieuws Limburg Vandersanden met primeur op Batibouw

Vandersanden met primeur op Batibouw

Vandersanden met primeur op Batibouw

De baksteengroep Vandersanden uit Bilzen komt op Batibouw met een primeur op de proppen. Bouwheren en -professionals kunnen er als eerste kennis maken met de nieuwe baksteentoepassing Signa. “Het is een kant-en-klaar baksteenpaneel”, zegt Ann Bellinkx van Vandersanden Group. “Het bestaat uit een weervast Rockpanel, waarop een compositie van al onze steenstrippen verlijmd kan worden.  Het paneel is vooral bestemd voor grote, exclusieve projecten of hoogbouw, waarbij traditioneel baksteengebruik geen haalbare optie is. Dankzij Signa kan de architect nu virtuoos schuiven met reliëf, kleur, formaat en metselverband en beschikt hij of zij over een ongekende vrijheid op vlak van compositie of variërend reliëf. ”

Signa by Vandersanden.

Signa by Vandersanden.

Het is niet het eerste innovatief product van Vandersanden. Eerder werden al de Zero (voegloos metselwerk), E-Brick (isolatiepanelen met gevelsteenstrips) en E-Board (isolatie en gevelsteenstrips voor buitenafwerking) in de markt gezet.

Vandersanden Group is één van de grootste baksteenfabrikanten in Europa, met twee fabrieken in Limburg, twee in Nederland en een verkoopkantoor in Noord-Frankrijk. Vorig jaar haalde de groep een omzet van 90 miljoen euro met 350 medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.