Nieuws Limburg Vandeweyer geeft fakkel door bij de Kringwinkels

Vandeweyer geeft fakkel door bij de Kringwinkels

Vandeweyer geeft fakkel door bij de Kringwinkels

De Genkse ondernemer Luc Vandeweyer heeft beslist zijn functie als voorzitter van Okazi (De Kringwinkel) neer te leggen. Deze taak omvat diverse initiatieven voor sociale tewerkstelling, in totaal goed voor zo’n 175 medewerkers. “Na 10 jaar vrijwillig engagement is de tijd rijp voor vers bloed. Zelf ga ik me concentreren op de vennootschappen die ik professioneel mee aanstuur.”

Luc Vandeweyer was onder andere voorzitter van VZW De Kringwinkel en bestuurder bij VZW De Container, VZW Basis, CVBA Hendrikshuis, VZW Creatie en het FlagBagproject. Daarvan was hij vaak ook mede-oprichter. “Gezien de steeds drukker wordende professionele agenda ben ik genoodzaakt om deze engagementen af te ronden. Ik kijk er op terug als een zeer boeiende periode van 10 jaar, waarin ik met vele mensen enthousiast heb samengewerkt. De organisaties draaien allemaal schitterend, dus kan ik met een gerust gemoed de fakkel doorgeven.”

Zijn aandeel in de cvba Het Hendrikshuis schenkt Vandeweyer symbolisch aan de Hasseltse burgemeester Nadja Vananroye. “En persoonlijk ga ik me nu meer toeleggen op de bedrijven in onze groep (AC, VDW Glas, Hamster Cleaning, Bar Bib, QFS,…). Er zijn nog uitdagingen genoeg”, lacht hij.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.