Nieuws Limburg Vangogh pioniert met Hasseltse registratie-app

Vangogh pioniert met Hasseltse registratie-app

Vangogh pioniert met Hasseltse registratie-app

Bij het Hasseltse Kafee Vangogh op het Dusartplein draaiden ze al proef met een app die het telefoniebedrijf Sippy.cloud (Corda Campus) ontwikkelde om klanten snel en veilig te registreren. “Het is onbegonnen werk om dit allemaal met pen en papier te doen”, aldus zaakvoerder David Abeck.

“Op elk van onze tafels hangt een sticker met een QR-code”, vertelt David. “Minstens één iemand per tafel registreert zich met de eigen smartphone en krijgt dan uiteindelijk het menu te zien. Daarvoor moet je je naam, telefoonnummer en e-mailadres ingeven. Als dat gebeurd is, zien onze obers dat meteen en kan je bestellen. Eén keer ingelogd, blijft dit 12 uur geldig. En na 14 dagen worden alle gegevens automatisch gewist. Niemand van ons kan er in tussentijd aan. Dit systeem, samen met het dragen van mondmaskers, moet ons echt vooruit gaan helpen in de strijd tegen corona. Hoop ik toch.”

“Dit had al veel eerder gemoeten”, vindt David. “Wij hebben dit systeem van Sippy.cloud al besteld nog voor we de eerste keer terug open mochten. Daarom zijn we er nu snel mee. Als je dit allemaal met pen en papier moet gaan doen, is dit onbegonnen werk.”

De eerste test is prima verlopen. “Je zou er van verschieten hoeveel senioren perfect weg zijn met het gebruik van een smartphone”, aldus de zaakvoerder van Vangogh. “En als het moet, helpen we. Zelfs voor wie geen smartphone heeft. Dan halen we gewoon binnen een papiertje.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.