Nieuws Limburg Vario Food breidt sterk uit in Lommel

Vario Food breidt sterk uit in Lommel

Vario Food breidt sterk uit in Lommel

De Vario Food Group van de familie Van Renterghem heeft zopas Derdaele Industriebouw de opdracht gegeven om nieuwe kantoren en een extra opslagruimte van 5.000 m² te bouwen. Vlak na de vorige uitbreiding in 2012 hadden de zaakvoerders al aangekondigd dat er spoedig extra capaciteit zou bijkomen omwille van de aanhoudende groei van Vario Food Group. De onderneming verzorgt de logistiek om diverse voedingsmiddelen te verdelen, waaronder de vruchtensappen van Varesa. Het was met dat (eigen) merk dat de familie Van Renterghem in 1976 van start ging in Sint-Huibrechts-Lille.

Vario Food GroupIn 2005 volgde de verhuizing naar Lommel, waar een modern logistiek centrum van 10.000 m² werd gebouwd. In 2008 werd de eerste uitbreiding gerealiseerd en in 2012 de volgende. Nu bedraagt de totale oppervlakte van de site 55.000 m². Van Renterghem gaat in zee met Derdaele omdat beide bedrijven om amper een kilometer van elkaar liggen en de timing heel krap was. Tegen het einde van dit jaar moet de extra ruimte klaar zijn.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.