Nieuws Limburg Vastgoedbelofte verhuist in volle verplaatsingsverbod

Vastgoedbelofte verhuist in volle verplaatsingsverbod

Vastgoedbelofte verhuist in volle verplaatsingsverbod

Immosign+, het vastgoedkantoor dat 2 jaar geleden werd opgericht door Elke Neeskens, is op 1 april verhuisd naar een nieuwe vestiging in Bocholt. “En daar ben ik enorm fier op”, aldus de ondernemer, die in 2018 werd uitgeroepen tot Vastgoedbelofte van het Jaar.

Elke Neeskens waagde begin 2018 de stap naar het ondernemerschap met de start van Immosign+, een immobili├źnkantoor in Bocholt. Enkele maanden later werd ze in de sector al genoemd als een opkomend talent, wat haar de titel van Vastgoedbelofte van het Jaar opleverde. En terecht, zo blijkt nu, want Immosign+ is flink gegroeid.

“Dat maakte het noodzakelijk om naar een nieuw en vooral groter pand te verhuizen”, aldus Elke Neeskens. “We hebben deze week onze intrek genomen in de Dorpsstraat in Bocholt. Het resultaat van de groei die we hebben kunnen verwezenlijken.”

De nieuwe start wordt niet afgeremd door het coronavirus. “Inderdaad, want zelfs in deze bizarre tijden werken wij door via een online systeem, waardoor we een uitstekende service kunnen blijven leveren.”

Immosign+ doet ook mee aan actie waarbij diverse opbeurende spreuken op de etalages van handelszaken in Bocholt zijn aangebracht. “Als we de medemensen hiermee een hart onder de riem kunnen steken, doen we dat met veel plezier”, besluit Elke Neeskens.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Brussel, Hasselt
Brussel

A2o breekt de ban in Brussel

De architecten van het Hasseltse kantoor A2o hebben een reeks van prestigieuze projecten binnengehaald in onze hoofdstad. Zopas werd nog… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.