Nieuws Limburg Vdet (Hasselt) spreidt vleugels naar studentensteden

Vdet (Hasselt) spreidt vleugels naar studentensteden

Vdet (Hasselt) spreidt vleugels naar studentensteden

Uitzendkantoor Vdet uit Hasselt heeft zopas in Leuven een nieuwe vestiging geopend. Het hr-bureau van Carla Grouwels (foto) is ambitieus, en wil nu ook de mogelijkheden onderzoeken om te groeien in Antwerpen en Brussel.

carla grouwels“We staan sterk in de horeca, waar we veel studenten voor tijdelijke opdrachten kunnen inschakelen,” vertelt de zaakvoerder. “Na Hasselt, hebben we daarom eerst een virtueel kantoor geopend in Leuven. Met allerlei promo-acties wisten we de studenten naar een unieke pagina op onze website te lokken en daar alle formaliteiten af te handelen. Na deze virtuele oplossing om de markt af te tasten, zijn we nu in de Mechelsestraat ook met een echt kantoor gestart. Van hier uit zullen we de kruisbestuiving doen naar Antwerpen en Brussel. Sowieso zijn onze Leuvense studenten in die steden al vaak actief om evenementen te verzorgen. Afhankelijk van hoe dit verder verloopt, zullen we ook daar bijkomende vestigingen opzetten.”

Vdet, niet te verwarren met het blonde biertje, heeft naast de horeca ook specialisaties in kantoorfuncties en sales. Het hoofdkantoor bevindt zich aan het kanaal in Hasselt.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.