Nieuws Limburg Veel faillissementen in Bilzen en Genk

Veel faillissementen in Bilzen en Genk

Veel faillissementen in Bilzen en Genk

De trein van de falingen is weer op kruissnelheid gekomen. Vooral de Tongerse rechter moest overuren kloppen. Hij verklaarde onder meer failliet: Buras Bouw Belgium (Hoeselt), Creative Eye (Genk), Van Dijk (Tongeren), Wang Xue Cheng (Lanaken), Giardini Romani (Tongeren), Creative Event Solutions (Bilzen), Mego (Maaseik), Café Harmonie (Maasmechelen), The Pilates Center (Lanaken), D&P Logistics (Maasmechelen), Immoresto (Genk), Aalst Sneldruk Center (ook in Genk), Alain Campe en Happy Ed (beiden in Bilzen).

Zijn collega in Hasselt had iets minder werk. Hij sprak slecht nieuws uit voor: KA Events (Lummen), Interieur Beutels (Hasselt), ESC Construct (Sint-Truiden), Digiprint (Leopoldsburg), Bruidshuis Primo Piano (Houthalen), Cherina (Beringen), Benelux Piping Services (Bilzen) en Bio Oil Exploitation in Tessenderlo.

Vooral dit laatste faillissement springt in het oog. Het gaat volgens een document van het bedrijf zelf om de tweede grootste installatie voor bio-olie in de wereld, met een thermische capaciteit van 10 MW. Het bedrijf gebruikte rioolslib (4 ton) om te veranderen in biomassa (2 ton, per uur). De installaties zijn gevestigd op de industriezone Ravenshout in Tessenderlo en eigendom van de Nederlander Rien van Stijn.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.