Nieuws Limburg Veel volk in de Vork van Luc Bellings

Veel volk in de Vork van Luc Bellings

Veel volk in de Vork van Luc Bellings

Geen brasserie of verminderde culinaire ambitie: in zijn gloednieuwe zaak De Vork legt sterrenchef Luc Bellings de lat even hoog als in het vorige etablissement Aan Tafel. Afgelopen weekend werden de eerste gasten bediend in het totaal gerenoveerde pand dat vroeger bekend stond als Frituur Marjac.

Luc Bellings en zijn vrouw Brigitte hebben onlangs het pand van Aan Tafel verkocht aan een verzekeringsmakelaar, en enkele huizen verder een nieuwe zaak geopend. Vrijdag was het D-Day. In tegenstelling tot eerdere geruchten over een iets minder ambitieus culinair niveau, houdt Bellings vast aan de topgastronomie. Ook in De Vork van Luc Bellings, zoals de zaak werd gedoopt, zijn de menu’s van hetzelfde kaliber als voorheen. Het heeft er dus alle schijn van dat Bellings zijn Michelin-sterren zal kunnen behouden. (Eerder kon ook Danny Vanderhoven zijn sterrenstatus behouden na een verhuis en naamswijziging).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.