Nieuws Limburg Veilige jongens slaan de handen in elkaar

Veilige jongens slaan de handen in elkaar

Veilige jongens slaan de handen in elkaar

Alvem Security uit Sint-Truiden en Prosecurity uit Hasselt bundelen de krachten en presenteren zich voortaan als Securityland.

“Kleine bedrijven die op een eerlijke en kwaliteitsvolle manier willen functioneren lopen snel tegen barrières op”, zegt Dirk Martens van Prosecurity. “Wij hebben net als de grote spelers ook behoefte aan een efficiënte planning, hogere inkoopvolumes en voldoende tijd en geld voor investeringen in ICT, marketing en HR. Alleen op deze manier kunnen wij de toekomst verzekeren en onze klanten en medewerkers optimaal blijven ondersteunen.”

Vandaar dat een krachtenbundeling noodzakelijk is. Prosecurity gaat hiervoor in zee met Alvem Security uit Sint-Truiden, om zich te profileren onder de projectnaam Securityland. Alle 30 medewerkers werden intussen aan elkaar voorgesteld om de teamspirit aan te scherpen. Ze opereren voortaan onder gemeenschappelijke waarden als eerlijkheid, fierheid, uitmuntendheid en gedrevenheid. “Securityland is klaar voor de toekomst”, besluiten de zaakvoerder van Alvem en Prosecurity.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.