Nieuws Limburg “Veiligheid vraagt permanente alertheid”

“Veiligheid vraagt permanente alertheid”

“Veiligheid vraagt permanente alertheid”

Onder invloed van strenger geworden regelgeving, beheerst het thema veiligheid alsmaar meer de agenda van bedrijven. Een grotere risicobeheersing vergt echter flinke investeringen en heel wat gespecialiseerde kennis. Om bedrijven up-to-date te houden over de evoluties in wetgeving en techniek van preventie- en veiligheidsvoorzieningen, worden op 21 en 22 mei in Genk de Omni Safety Days georganiseerd.

omnisafe“We nemen dit initiatief om kennis over te dragen, nieuwigheden voor te stellen en bezoekers zelf te laten uittesten welke toepassingen ze handig vinden in hun professionele omgeving,” zegt Geert Soors van Omnisafe, organisator van het evenement (rechts op de foto). “We brengen samen met onze partners en leveranciers een totaalaanbod samen van persoonlijke beschermingsmiddelen, machines en andere toepassingen.”

Deelname is gratis, maar om de opleidingen/workshops en demonstraties goed te kunnen plannen, wordt gevraagd om in te schrijven via deze link.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.