Nieuws Limburg Veldeman maakt indruk met bed van 30.000 euro

Veldeman maakt indruk met bed van 30.000 euro

Veldeman maakt indruk met bed van 30.000 euro

Muon Haven is de naam van een nieuw bed dat Veldeman uit Opglabbeek zopas heeft voorgesteld op de internationale meubelbeurs van Keulen. Volgens Marc Veldeman was het nieuwe slaapsysteem één van de absolute blikvangers op het wereldvermaarde sectorevenement. Waarom? Het bed bevat naast de meest recente technologie om zacht te liggen, veel geluidsabsoberende stoffen en een ingebouwde installatie voor lichttherapie. Een revolutionaire innovatie, die het prijskaartje doet oplopen tot boven 30.000 euro.

“De positieve reacties zijn ver boven verwachting,” reageert Geert Geerkens, Sales & Marketing Manager van Veldeman Group. “We wisten dat we met iets uitzonderlijk bezig waren, maar hadden toch ook onze reserves. Die typische Vlaamse bescheidenheid zeker?” Het bed wordt nu in andere versies uitgewerkt, en in september gepresenteerd aan het grote publiek op de designbeurs van Londen.

Marc Veldeman werkte voor de ontwikkeling van de Muon Haven samen met designer Axel Enthoven en stoffenfabrikant DesleeClama. De marketing gebeurt door Liswood & Tache (Hasselt). Een filmpje van het nieuwe product kan je vinden op deze link.
muon haven

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.