Nieuws Limburg Veldeman vindt voorname orders onder de matras

Veldeman vindt voorname orders onder de matras

Veldeman vindt voorname orders onder de matras

Glocom, de projectafdeling van Veldeman Bedding uit Oudsbergen, heeft 2 grote contracten in de wacht gesleept. Niet alleen mogen de vakantievilla’s van het nieuwe Terhills Resort worden uitgerust met bedden en matrassen, ook het nieuwe Intersoc-hotel Astoria in Oostenrijk zal door Glocom worden ingericht.

Veldeman Bedding in Oudsbergen is al vele jaren één van de parels aan onze industriële kroon. Met Glocom heeft het bedrijf van Marc Veldeman een afdeling opgericht die zich op de projectenmarkt richt. Er worden niet alleen bedden en matrassen aangeboden, maar ook totale inrichtingen van kamers en interieurwerken.

Glocom mocht recent 2 mooie bestelbonnen ontvangen. De eerste is voor het Hotel Astoria in Bad Hofgastein, Oostenrijk. Het wordt door Intersoc (de vakantie-poot van de CM) klaargestoomd om grote groepen Vlaamse toeristen een mooie vakantie te bezorgen. Glocom mag nu alle kamers inrichten, en de interieurwerken uitvoeren. Voor een aantal taken zal het bedrijf een beroep doen op het Limburgse YP Eurofix.

Een tweede order is dat voor het nieuwe Terhills vakantiepark, dat LRM momenteel ontwikkelt in Dilsen-Stokkem. De cottages die door Center Parcs zullen uitgebaat worden, zullen allemaal worden uitgerust met Limburgse bedden en matrassen. “We vinden het heel fijn dat een Limburgse fabrikant geselecteerd wordt voor dit prestigieuze project”, zegt Philip Daenen van Veldeman Group.

Beide orders hebben samen een waarde van zo’n 1,5 miljoen euro en geven een belangrijke impuls aan de groei van het Oudsbergse projectbureau.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Dilsen-Stokkem, Hasselt
Dilsen-Stokkem

Creneau tekent Cordaat on the Beach

Niet ter zee of in de lucht, maar Terland zal de horeca-hotspot heten van het nagelnieuwe Terhills Resort in Dilsen-Stokkem.… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.