Nieuws Limburg Veldrijden, badeendjes, wheelers en de Grand Prix: voor u gesponsord

Veldrijden, badeendjes, wheelers en de Grand Prix: voor u gesponsord

Veldrijden, badeendjes, wheelers en de Grand Prix: voor u gesponsord

Heel wat sporters, goede doelen en leuke events leven van de sponsoring die bedrijven voor hen vrijmaken. Deze week werden er in Limburg enkele opmerkelijke deals afgesloten. Zo stopt Dôme Deco centen in de Zoute Grand Prix, laat Trixxo het geld rollen voor rolstoelatleet Peter Genyn, kiest Caroline Rigo voor de ondersteuning van damesveldrijden en maakt Matexi geld vrij voor de Duck Parade..

Dôme Deco
Het Limburgse interieurlabel Dôme Deco gaat in zee met de prestigieuze Zoute Grand Prix. Het high-end auto-, kunst- en lifestyle-event dat van 6 tot 9 oktober plaatsvindt in Knokke-Heist, trekt traditioneel een massa liefhebbers naar de kust. Dôme Deco uit Dilsen werd gevraagd om de inrichting te verzorgen van de Prado Zoute, een unieke eventlocatie op het strand van het Zoute, waar genodigden kunnen kennismaken met de laatste nieuwe modellen van de meest exclusieve automerken en ze tevens de start en aankomst van de rally’s kunnen bijwonen. Bijkomend zal het interieurlabel van Stefan Verheyen ook instaan voor de inrichting van de Zoute Grand Prix Club. Een nieuwe, permanente locatie waar op regelmatige basis events zullen plaatsvinden.

Matexi
Nog een event met een sterke Limburgse inbreng: de Duck Parade Hasselt, een ‘feel good’ happening die dit jaar over meerdere dagen wordt uitgesmeerd. Onder impuls van projectontwikkelaar Matexi staan er tussen 3 en 17 september diverse events op stapel in het teken van plastic eendjes, zoals de Duck Shop Experience, Duck Route, Duck Race en Duck Olympics. De eendjesparade 2022 staat in het teken van het goede doel: Think Pink, met onder meer de Pink Duck Fiesta in Apéro Boules op Quartier Bleu.

TRIXXO Exxtra
Knallen op de Memorial Van Damme: dat deed rolstoelatleet Peter Genyn, gekend van zijn gouden medaille op de Special Olympics in Tokio, mét een gesaboteerde wheeler… Om zijn volgende doel te verwezenlijken, de Spelen van 2024 in Parijs, mag de topsporter rekenen op de steun van het Hoeseltse TRIXXO Exxtra. Dit erkend zorgplatform binnen de deeleconomie is onderdeel van de Trixxo-groep en vindt in Peter Genyn een rolmodel voor de cliënten. “Een sponsor hebben als TRIXXO Exxtra, die lotgenoten en hun omgeving ontzorgt, dat is uniek”, zegt de atleet. “Mede dankzij TRIXXO Exxtra kan ik me echt concentreren op mijn sport. En daar ben ik dus graag het gezicht van.”

Cent Pur Cent
En nog een sponsoring uit Limburg met nationale weerklank: Caroline Rigo (Rigorgeous) steunt met haar merk van minerale make-up Cent Pur Cent het De Ceuster Bonache Cycling Team van o.a. Laura Verdonschot en Ellen Van Loy. Vanaf de start van het nieuwe veldritseizoen prijkt ze naast Davy De Ceuster (bouwkranen uit Lommel) als cosponsor met haar roze logo op de truitjes en andere uitingen van de wielerploeg. “Het verhaal past perfect in onze bedrijfscultuur en filosofie: Op een authentieke, oprechte manier willen we dat alle vrouwen zich goed voelen in hun vel, vanuit onze kennis en expertise die we graag met hen delen. Net zoals alle vrouwen, ondersteunen we ook graag dit Belgische, gedreven en gemotiveerde wielerteam in de gemeenschappelijke realisatie van hun sportieve prestaties”, zegt Caroline Rigo.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.