Nieuws Limburg Verhuis naar Maasmechelen levert 400.000 euro op

Verhuis naar Maasmechelen levert 400.000 euro op

Verhuis naar Maasmechelen levert 400.000 euro op

Transportfirma Corneel Geerts heeft de activiteiten uit Antwerpen weggetrokken en deze verhuisd naar Maasmechelen. Het gaat om de dienstverlening naar de regio’s Duitsland, Oost-Europa, Zwitserland en Italië. (Andere gebieden worden vanuit Wijnegem bediend.) “We hebben deze keuze voor Maasmechelen gemaakt om de files in en rond Antwerpen te vermijden,” zegt zaakvoerder Marc Geerts. “Dit levert ons hopelijk een jaarlijkse besparing op van 400.000 euro.”

Geerts heeft intussen al 50 mensen aangeworven om van start te gaan in Maasmechelen: 5 bedienden, 5 magazijniers en 40 chauffeurs. “En we zoeken nog steeds personeel in Limburg, vooral voor de planning van de vrachtwagens en voor de commerciële afdeling,” aldus Geerts. Eerder kondigde het bedrijf aan binnen 3 jaar naar 100 medewerkers te willen evolueren op de site van het vroegere Ziegler.

sven geertsTegelijk wordt er in Limburg ook geïnvesteerd in het wagenpark. “We bestelden bij Van Hool 20 nieuwe boxtrailers, die speciaal zullen ingezet worden voor het transport van farmaceutische producten, cosmetica en wijn.”

Het filiaal in Maasmechelen zal overigens in familiale handen blijven. Sven Geerts (foto), zoon van de huidige zaakvoerder en kleinzoon van stichter Corneel, zal samen met zijn vriendin naar Limburg verhuizen en deze vestiging gaan leiden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.