Nieuws Limburg Verhuizing én extra locatie voor Smart Living

Verhuizing én extra locatie voor Smart Living

Verhuizing én extra locatie voor Smart Living

Smart Living, de zaak in domotica, audio, video en andere technologie voor het interieur, is zopas verhuisd. Zaakvoerders Tim Sevenants en Dries Vanstraelen hebben in Hasselt een industriegebouw met showroom gevonden. Smart Living breidt intussen ook uit naar Antwerpen.

Tot 9 juli was Smart Living nog gevestigd in de Maastrichterstraat in Hasselt. Dat pand staat inmiddels te huur. Het bedrijf heeft inmiddels zijn intrek genomen aan de Nieuwe Steenweg, waar kantoren, opslagruimte en winkel gecombineerd worden. “Bijkomend voordeel is de parking voor de deur”, aldus Tim Sevenants.

Intussen mikt de onderneming in audio-visuele toepassingen en elektrotechnieken ook op klanten buiten de provincie. Dries Vanstraelen legt uit: “Samen met 8 andere partners bouwen we momenteel een showroom in Schilde bij Antwerpen. Ieder bedrijf heeft een eigen specialisatie in inrichting, decoratie, eindafwerking en smaak. Onze inbreng situeert zich in smart home technology.”

Smart Living zoekt door de uitbreiding overigens naar nieuwe medewerkers en onderaannemers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kortrijk, Tongeren
Kortrijk

Tongerse wordt baas van Barco

De Tongerse An Steegen wordt vanaf 1 oktober co-CEO bij de Kortrijkse beeldvormingsgroep Barco. Zij zal dan samen met Charles… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.