Nieuws Limburg Verhulst, Verbeeck en Schueremans in Grenslandhallen

Verhulst, Verbeeck en Schueremans in Grenslandhallen

Verhulst, Verbeeck en Schueremans in Grenslandhallen

Het conglomeraat nv Sportpaleis heeft de concessie binnengehaald voor de Ethias Arena en de Grenslandhallen in Hasselt. Het gaat om een vennootschap met een samenwerking tussen Studio 100, Live Nation, Golazo en VMMA. Al deze partijen hebben hun eigen belangen in het complex. Studio 100 baat ernaast Plopsa Indoor uit, en trekt met de shows van Mega Mindy, Piet Piraat en K3 ieder jaar duizenden bezoekers naar Hasselt. Golazo, het Beringse sportmarketingbedrijf van Kim Clijsters’ manager Bob Verbeeck, was ook al regelmatig als organisator te gast in Hasselt, zoals met de wielerzesdaagse of de WTA-tennistornooien. Voor Live Nation, de Amerikanen waar Rock Werchter-organisator Herman Schueremans voor werkt, is de Ethias Arena een extra locatie om grote concerten te organiseren. Zij moeten zorgen voor de vedetten van wereldformaat. Tot slot zit ook VMMA mee in de slag. Met VTM en Q-Music in portefeuille hebben zij de ideale mediakanalen om events te promoten. Dat gebeurt ook nu al, met onder meer het Schlagerfestival en de megafuiven die er georganiseerd worden.

Dat zo’n sterke groep het contract binnenhaalt, mag dus geen verwondering wekken. “Hun dossier stak er torenhoog bovenuit,” aldus voorzitter Tom Vandeput.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.