Nieuws Limburg Verjans Signalisatie weer in Limburgse handen

Verjans Signalisatie weer in Limburgse handen

Verjans Signalisatie weer in Limburgse handen

Verjans Veiligheid & Signalisatie (VVS) in Hasselt is opnieuw in Limburgse handen. Gedelegeerd bestuurder Lieven ’s Heeren heeft immers de aandelen voor 100 procent overgenomen van de Nederlandse investeringsmaatschappij, die sinds 2006 eigenaar was van het bedrijf dat 27 jaar geleden door Hasselaar Willy Verjans werd opgericht.

Verjans Veiligheid & Signalisatie is een KMO met 13 werknemers, die zich toelegt op persoonlijke beschermingsmiddelen, signalisatie, wegmarkeringen en constructies in staal en aluminium. “We willen ook onder het nieuwe management de sterke punten blijven uitspelen, zoals de persoonlijke aanpak,” zegt Lieven ’s Heeren, die al sinds 2009 aan het roer staat van het bedrijf. “Met onze gemotiveerde mensen willen we zo een bijdrage leveren aan de groei van de Limburgse economie.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.