Nieuws Limburg Verkeersbordenbedrijf Agmi doet opnieuw goede zaken

Verkeersbordenbedrijf Agmi doet opnieuw goede zaken

Verkeersbordenbedrijf Agmi doet opnieuw goede zaken

Ze maken (verkeers)borden en meer en doen het heel goed, de Agmi Group in Tegelen. De winst voor belastingen steeg vorig jaar naar € 2,3 mln tegen een jaar eerder nog € 0,9 mln. Van 2008 naar 2009 was er ook al sprake van omzet- en winststijging.

De omzet van Agmi groeide met 29%. Ook het aantal werknemers steeg, van gemiddeld 85 in 2009 tot 91 in 2010. Tot de Agmi-Group behoren: Agmi Traffic, Agmi Lighting, Agmi Signdirect en Agmi Structures. 

Eigenaar van Agmi is onder meer Moshi Investments. Directeur daarvan is Guy Zwart. Hij kreeg die functie in 2006, toen vanuit de Verenigde Staten. Zwart is 44 jaar oud en geboren in Sittard. 

De ondernemingen van Agmi hebben onder meer opdrachten gerealiseerd in Kerkrade (veiliger oversteekplaatsen), straatnaamborden in Utrecht en beveiligingsborden in Vianen. 
 

Bron: wijlimburg.nl. Overgenomen met toestemming.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.