Nieuws Limburg Verkoop van verse vis: blinde vlek in Bree

Verkoop van verse vis: blinde vlek in Bree

Winkelmedewerkster Rita en Axel Verberckmoes zijn klaar om mosselen te scheppen. Foto: Marc Peeters

Verkoop van verse vis: blinde vlek in Bree

De Vis Factorij, opgericht door Axel Verberckmoes, Seppe Loyens en Stijn Michiels, heeft donderdagavond een gloednieuwe winkel officieel geopend in Bree. Naast de 2 bestaande vestigingen in Riemst en Herentals, wil het trio hiermee een blinde vlek in Limburg wegwerken.

“In Bree was al enkele jaren geen aanbod meer van verse vis, en hier willen we graag verandering in brengen”, zeggen Axel Verberckmoes, Seppe Loyens en Stijn Michiels. “We mikken met ons nieuw winkelpunt op klanten uit de wijde omgeving. Er is voldoende vraag naar duurzame kwaliteitsvis aan een correcte prijs. En dat is precies wat we met De Vis Factorij zullen bieden.”

De zaak zal niet alleen een brede selectie aan verse vis, schaal- & schelpdieren en diepvriesvis presenteren. “We bieden ook een uitgebreid gamma aan traiteurbereidingen en bereide gerechten, een selectie aan wijnen, pasta’s en kruiden”, aldus het trio. “En elke vrijdag en zaterdag kan je in Bree ook terecht voor verse sushi.”

De nieuwe zaak zal in de resterende dagen van september diverse promo’s lanceren om het lokale publiek te laten kennismaken met het aanbod.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.