Nieuws Limburg Verkoopt Roger Anné aandelen aan Waterland?

Verkoopt Roger Anné aandelen aan Waterland?

Verkoopt Roger Anné aandelen aan Waterland?

Het investeringsfonds Waterland staat dicht bij een participatie in het voedingsmiddelenbedrijf Aminolabs in Hasselt. Dat schrijft De Tijd. Volgens hun bronnen lopen er exclusieve gesprekken die in de laatste rechte lijn zitten. Hoe groot het belang is dat eigenaar Roger Anné en/of de andere investeerder PMV van de hand willen doen, is niet gekend. Nog volgens De Tijd zou Waterland gelijktijdig gesprekken voeren om een concurrent van Aminolabs over te nemen en zo meteen een groot, complementair geheel samen te stellen. Waterland nam onlangs ook nog het gokbedrijf Napoleon Games over, inclusief het Casino van Knokke.

roger anne aminolabsAminolabs werd opgericht in 1993, toen nog onder de naam Eurofood Belgium. Roger Anné bouwde in ijltempo het bedrijf uit tot een internationale speler in voedingssupplementen met een omzet van zo’n 35 miljoen euro. De onderneming was eerder dit jaar nog in het nieuws toen ze als eerste in hun sector het felbegeerde GMP-certificaat (Good Manufacturing Practice) binnenhaalde om de export een boost te kunnen geven. Daarnaast was stichter en zaakvoerder Roger Anné zopas nog één van de drie genomineerden voor de Herman Dessersprijs van Voka Limburg.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.