Nieuws Limburg Verpleger verkozen tot beste trouw-DJ

Verpleger verkozen tot beste trouw-DJ

Verpleger verkozen tot beste trouw-DJ

Op de Wedding Industry Awards zijn de beste ondernemers bekroond in de sector van de huwelijksfeesten. Limburger Maarten Provo werd er gelauwerd als Beste Trouwfeest DJ 2020. Opmerkelijk is dat Provo in het dagelijks leven werkt als spoedverpleegkundige in het Jessa Ziekenhuis.

De Wedding Industry Awards of WIA’s werden uitgereikt op een gala-event in de Mozaic in Antwerpen. Een jury van experts maakte de ondernemers bekend die in de verschillende disciplines van de sector er bovenuit steken. Daarbij was Maarten Provo, die tot beste platenruiter gebombardeerd werd.

Maarten Provo wisselt zijn dagelijkse professionele bezigheden als spoedverpleegkundige in het Hasseltse Jessa Ziekenhuis af met die van trouwfeest-DJ tijdens de weekends.

Van de witte jas naar de draaitafel: niet de meest vanzelfsprekende combinatie, maar de gedreven Nieuwerkerkenaar weet hierin al sinds enkele jaren een mooie professionele balans te vinden. “Er zijn ook grote overeenkomsten, met name zorg dragen voor mensen en hen een goed gevoel geven. Daar ligt mijn passie”, aldus de laureaat.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer