Nieuws Limburg “Verrast over openheid van Nederlanders”

“Verrast over openheid van Nederlanders”

“Verrast over openheid van Nederlanders”

Nu het seminarie Grenzeloos Ondernemen (Crossing Borders), dat zopas plaatsvond in Nederlands-Limburg, goed en wel is bezonken, worden de eerste contacten tussen Belgische en Nederlandse deelnemers uitgediept tot zakelijke opportuniteiten. “We mogen in alle opzichten spreken van een heel geslaagd event,” stelt organisator Armand Vliegen (foto). “We hadden met 150 aanwezigen een heel goede opkomst. Daarvan kwam zowat een derde uit België, en daar waren we blij mee. De setting en de sfeer zaten goed, de debatten werden gesmaakt. Met Marino Keulen in het panel hadden we uiteraard zekerheid over het beloofde vuurwerk… Ook achteraf werd druk overleg gepleegd tijdens de netwerkreceptie. Een vervolg in Belgisch-Limburg moet nu de vonk helemaal doen overslaan. Want velen denken aan zaken doen over de grens, maar durven nog niet daadwerkelijk de stap wagen.”
vliegen onderneemt
Kristof Schiepers van communicatiebureau Hands uit Hasselt, was één van de enthousiaste aanwezigen. “De debatten over de cultuurverschillen tussen Belgen en Nederlanders waren leerrijk,” zegt hij. “Zeker nu we zelf net een samenwerking over de grens hebben opgezet. Ook achteraf heb ik nuttige contacten kunnen leggen, onder meer met de directeur van het MECC en met een platform dat bedrijven helpt bij innovaties. Ik was eerlijk gezegd verrast over de openheid van de Nederlanders naar de Belgische ondernemers. Hun belangstelling om met ons zaken te doen is oprecht. Al bij al dus een heel geslaagd event, dat zeker navolging verdient,” aldus Kristof Schiepers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.