Nieuws Limburg Vers bloed geeft De Baenwinning nieuw elan

Vers bloed geeft De Baenwinning nieuw elan

Vers bloed geeft De Baenwinning nieuw elan

Na het faillissement van Bart Claes was het even windstil rond de feestzalen De Baenwinning in Diepenbeek. Maar eigenaar Niels Kriekels (en niet Jan, zoals eerder gemeld) heeft nu een nieuwe huurder gevonden die de bekende feestlocatie nieuw leven gaat inblazen. Chef-kok Jochem Lambrechts gaat vanaf 1 januari de uitdaging aan om De Baenwinning de grandeur van weleer terug te geven.

Lambrechts is een Bilzenaar die zijn sporen verdiende in tal van Limburgse toprestaurants. Hij vertoefde ook vele jaren op luxe cruiseschepen, vooraleer terug naar de heimat Limburg af te zakken. Tot op heden is hij vooral actief als food-consultant. “De Baenwinning is een opportuniteit die ik niet wil laten liggen,” zegt hij. “De zaak is erg gekend, heeft een goede bereikbaarheid en de accommodatie biedt vele mogelijkheden.”

Jochem Lambrechts gaat intensief samenwerken met 3 partners uit de cateringbusiness. “Het is de bedoeling dat ik zelf tijdens de week vergaderingen, seminaries en bedrijfsfeesten ga verzorgen. Voor grotere feesten tijdens het weekend, werk ik samen met bekende cateraars. Klanten die De Baenwinning boeken, krijgen de keuze om voor het eten een deal te maken met Global Cuisine uit Hasselt, Traiteur Jeurissen uit Bilzen of Gustus Catering uit Genk. Anderzijds kunnen deze cateringbedrijven indien gewenst, hun rechtstreekse klanten nu ook een feestzaal aanbieden. Een win-winsituatie waar we ten volle in geloven.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.