Nieuws Limburg Vers geld voor Diepenbeekse huidpleister

Vers geld voor Diepenbeekse huidpleister

Vers geld voor Diepenbeekse huidpleister

TheraSolve is een jong bedrijf in Diepenbeek dat een huidpleister wil ontwikkelen om patiënten duidelijk te maken dat ze hun medicatie moeten nemen. Een revolutionair product dus, zodat vooral bejaarden niet vergeten om op de geregelde tijdstippen hun medicijnen in te nemen. De pleister werkt zeer eenvoudig en discreet, ongeacht de locatie of activiteit van de gebruiker en is hierdoor uniek. Maar voorlopig is het niet meer dan een innovatief idee. Omdat de ontwikkeling ervan handenvol geld kost, gaan LRM en Thuja Capital nu op zoek naar financiële middelen. Het vertrouwen om investeerders voor deze ‘memopatch’ te vinden is groot. In de eerste ronde werd alvast 2 miljoen euro opgehaald.

Wim De Geest, CEO van TheraSolve.

TheraSolve werd opgericht in 2009 door een team van ingenieurs en gezondheidszorgexperten. Het bedrijf gaat zich vestigen in BioVille, het incubatorgebouw voor Life Sciences aan de universitaire campus in Diepenbeek.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.