Nieuws Limburg Vers horeca-trio neemt overbuur over

Vers horeca-trio neemt overbuur over

Vers horeca-trio neemt overbuur over

Ondernemer Geert Janssen (Jaraco) heeft zijn restaurant-brasserie ’t Stasjon in As verkocht. De overnemers zijn Giuliano Bruno, Luc Didden en Jos Houmont, het trio dat enkele weken geleden ook al het vlakbij gelegen hotel-restaurant Mardaga heeft aangeschaft.

Het stationsgebouw van As dateert van 1874 en heeft dus een rijke geschiedenis. Na de volledige restauratie in 2001 waagden diverse uitbaters zich aan een horeca-avontuur. Sinds ondernemer Geert Janssen in 2017 de zaak overnam, kwam er nieuw leven in de brouwerij. De stilstand door de coronacrisis heeft Janssen doen besluiten om de focus volledig op zijn andere activiteiten te leggen.

Met Giuliano Bruno, Jos Haumont en Luc Didden is er heel snel een overnemer gevonden voor Brasserie ’t Stasjon. Sinds eind januari zijn ze eigenaar van Hostellerie Mardaga, aan de overkant van de straat. “Dit is een opportuniteit die we niet kunnen laten schieten”, zegt Giuliano Bruno. “Met deze overname kunnen we deze hele site verder culinair uitbouwen en tot een synergie komen. Brasserie ’t Stasjon heeft een uitgebreide menukaart en is een perfecte aanvulling met het traditionele Restaurant Mardaga.”

Hotel Mardaga gaat maandag 1 maart terug open onder leiding van de nieuwe manager Wout Cardeynaels. Het restaurant en brasserie ’t Stasjon blijven gesloten zolang de coronamaatregelen voor de horeca van kracht blijven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Boef brengt boef in een box

Na jaren in de foodsector, lanceren de Limburgse mama's Hannelore Valkenborgh en Hannah Nicolaï hun bedrijf Boef. Het gaat om… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.