Nieuws Limburg Verse machines en nieuwe naam voor Digiking

Verse machines en nieuwe naam voor Digiking

Verse machines en nieuwe naam voor Digiking

Het mysterie van de rode salonzetel, die recent overal in de media en in het straatbeeld opdook, is opgelost. Het gaat om een guerilla-actie van Printsalon, de nieuwe naam van digitale drukkerij Digiking in Hasselt.

team Printsalon“Het team, de service en de locatie blijven ongewijzigd,” zegt Mieke Neven van Burocad, dat ook eigenaar is van Printsalon. “Met een nieuwe naam, nieuw logo en flinke investeringen in het productie-apparaat (voor de kenners: een Roland VersaCAMM SP-540i) geven we het bedrijf een extra boost.” De nieuwe naam moet refereren naar de ambitie van Printsalon. “We gaan onze klanten verwelkomen in een gezellige sfeer, waar we met de glimlach advies verlenen en pijlsnel een offerte uitwerken. We mikken zowel op bedrijven, scholen en verenigingen als op particulieren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.