Nieuws Limburg Versuz-baas komt uw tentje opzetten voor zomervakantie

Versuz-baas komt uw tentje opzetten voor zomervakantie

Versuz-baas komt uw tentje opzetten voor zomervakantie

Wie van plan is om vakantie te vieren rondom het eigen kot, kan een luxe-tent boeken bij Yves Smolders. Op vraag van reisorganisator Sunweb gaat de Versuz-baas met zijn eventbureau A&D Events pop-up campings inrichten.

Sunweb biedt normaal gezien geen vakanties aan in België. Maar omdat corona het normaal doorkruist, en 45% van de Belgen in eigen land de tenten wil opslaan, kiest Sunweb voor pop-up luxecampings. Daarvoor gaat het bedrijf in zee met de eventbureaus A&D Events en Creationz, die veel ervaring hebben met het opbouwen en beheren van VIP-area’s en exclusieve campingfaciliteiten. Zo zullen er lodges en cabanas voor 2 tot 4 personen worden neergezet op idyllische hotspots in het hele land.

“We willen na het wegvallen van de festivals niet bij de pakken blijven zitten”, aldus Yves Smolders. “Vandaar de luxe-campings. Materialen, ervaring en mensen zijn volop beschikbaar. Summerglamp, zoals de formule heet, zal bovendien voor heel wat directe en indirecte werkgelegenheid zorgen.”

Gasten van Summerglamp kunnen kiezen uit vijf verschillende verblijftypes, van stijlvolle tenten met comfortabele bedden tot een houten guesthouse. In afwachting van de finale locaties kunnen geïnteresseerden zich alvast inschrijven op een gastenlijst.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.