Nieuws Limburg Versuz verkozen tot beste van Benelux

Versuz verkozen tot beste van Benelux

Versuz verkozen tot beste van Benelux

Volgens het internationale DJ Magazine is discotheek Versuz in Hasselt momenteel de 34ste in de top 100 van beste clubs wereldwijd. Daarmee is de zaak van Yves Smolders de nummer één van de Benelux.

Het magazine maakt naar jaarlijkse gewoonte de DJ Mag Top 100 Clubs bekend. De countdown wordt telkens online gevolgd door maar liefst 4 miljoen mensen. Discotheek Versuz blijft opschuiven naar de top. Waar ze in 2015 nog op de 64ste plaats stonden en vorig jaar op 40, nemen ze nu stek 34 in.

“Ondanks de zeer bijzondere periode die we nu met z’n allen doormaken, zijn we zeer blij met deze ranking”, zegt zaakvoerder Yves Smolders. “Het is de ultieme beloning en erkenning van een jaar lang hard werken door het hele team. We staan aan de vooravond van onze 18e verjaardag en hadden er dan ook graag een zeer feestelijk voorjaar van gemaakt. Dat het verjaardagsfeest nu niet kan doorgaan is uiteraard jammer. We roepen onze bezoekers dan ook op om zich 100% achter de campagne #SAVETHESUMMER te scharen en de richtlijnen van de overheid strikt op te volgen. Alleen zo komen we hier samen uit”, besluit Smolders.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.