Nieuws Limburg Verzekeringsmakelaars klitten samen onder één label

Verzekeringsmakelaars klitten samen onder één label

Verzekeringsmakelaars klitten samen onder één label

Makelaarskantoren Verzekeringen Colson (Bree), Verzekeringen Geurts (Genk), Groep Christoffels (Lanaken) en Zakenkantoor Meus-Nouwen (Bocholt) hebben na al enkele jaren van intense samenwerking, de banden verder aangehaald. Ze gaan nu samen verder onder het keurmerk Groep Garant, een soort kwaliteitslabel dat ze in het leven hebben geroepen.

Groep Garant is ontstaan vanuit de gemeenschappelijke visie dat een authentieke menselijke benadering het verschil zal maken voor de dienstverlening van de toekomst. “Zo hebben we elkaar gevonden. We streven nu naar een breder netwerk van Limburgse verzekeringsmakelaars die samenwerken vanuit die drijfveer”, aldus het collectief. “Door bovendien de kennis en expertise van de verschillende kantoren te bundelen, spelen we met Groep Garant in op de steeds grotere complexiteit van verzekeringen.”

Bart Siodlak van Verzekeringen Geurts, gaat er dieper op in: “We zien de verzekeringsmarkt dagelijks evolueren en complexer worden. Dankzij de doorgedreven samenwerking in ons netwerk willen we een klasse hoger spelen op de markt van gepersonaliseerde dienstverlening, zowel voor particulieren klanten als KMO’s. Dus met meer aandacht voor mensen, talentontwikkeling, kennisdeling en productexpertise. Samen willen we op die manier garant staan voor kwalitatieve groei.”

“Daarnaast blijft lokale verankering essentieel voor onze kantoren”, aldus Filip Colson en Joke Christoffels. “We blijven elk onafhankelijke verzekeringsmakelaars, met ons eigen lokaal accent en specialisme. We blijven wie we zijn: dezelfde teams en dezelfde aanspreekpunten, altijd dicht bij onze klant.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.