Nieuws Limburg Via de billen van STVV mee naar eerste klasse

Via de billen van STVV mee naar eerste klasse

Via de billen van STVV mee naar eerste klasse

Nu de kans toeneemt dat STVV volgend seizoen opnieuw in de hoogste voetbalklasse zal spelen, staan er sponsors op die graag hun wagonnetje aan de trein willen vasthaken. Zo zal uitzendkantoor Z-Staffing minstens tot het einde van dit seizoen op de billen en onderrug van de STVV-spelers prijken. Daarna wordt het contract mogelijk tot 3 jaar verlengd.

Zstaffing op STVVHet hr-bedrijf van Matty Zadnikar en François Van Bever, dat naast flexibele werkkrachten ook diensten als preventiebeleid, opleiding of rekrutering aanbiedt, wil via het partnership nieuwe contacten in het lokale bedrijfsleven leggen. “We willlen bij STVV zowel gebruik maken van het interessante businessnetwerk, als van het supporterslegioen, waarbij we een nieuwe instroom willen creëren van mensen geïnteresseerd zijn in een job,” aldus Wim Van Cauter, CCO van Z-Staffing.

Op de foto: Alain Coninx (STVV), Wim Van Cauter (Z-Staffing), Mattias Celis (Z-Staffing) en Stan Niesen (STVV).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.