Nieuws Limburg Viata en Klium bekroond als beste internetwinkels

Viata en Klium bekroond als beste internetwinkels

Viata en Klium bekroond als beste internetwinkels

Gelukkig hebben ze bij apotheken kasten met grote lades, want anders zou Viata de prijzen moeilijk gestockeerd krijgen… Op de SafeShops Awards, die vorige week werden uitgereikt, ging de Bilzense online handelaar met de prijs voor het meest briljante concept naar huis. En er waren nog Limburgers aan het feest, want Klium, de webshop voor allerlei gereedschappen uit Hasselt, won als Payment Hero ook al de derde belangrijke onderscheiding in drie jaar tijd.

SafeShops reikt jaarlijks in diverse categorieën prijzen uit aan webwinkels die ver boven de middelmaat uitstijgen. Een vakjury én het oordeel van duizenden klanten zijn bepalend om de laureaten te selecteren. Een eerste belangrijke onderscheiding ging naar online apotheek Viata, ongetwijfeld één van de snelste groeiers in de sector. Reden? Het concept waarbij klanten via online tools en telefoon, advies krijgen van de apothekers en hun assistenten. Ook de diverse promoties dragen bij aan de bekroonde format.

“Niets geeft zo een mooie voldoening als wanneer jouw uniek concept wordt beloond”, zegt Gianni De Gaspari, één van de initiatiefnemers van Viata. “Een concept waarvoor je dagelijks allerlei obstakels overwint, om toch maar die unieke stempel in ieder contact weer opnieuw door te drukken.”

Klium
Een tweede gouden plak op de Safeshops Award was voor Klium.be. De webwinkel uit Hasselt, met 130.000 gereedschappen en andere technische hulpmiddelen, ging in de categorie Payment Hero met de hoofdprijs aan de haal. “Opnieuw een leuke erkenning voor het Klium-team, want de vorige twee jaren wonnen we al een Belgische Becommerce Award en een Nederlandse Thuiswinkel Award”, zegt E-commerce Manager Davy Agten. “Door deze derde publieksprijs hopen we nog meer het vertrouwen van onze bezoekers te kunnen winnen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.