Nieuws Limburg Videomodule voor 15.000 veilige consultaties per dag

Videomodule voor 15.000 veilige consultaties per dag

Videomodule voor 15.000 veilige consultaties per dag

De online agendatool Appoint, waarmee dagelijks zo’n 15.000 tot 20.000 afspraken worden ingeboekt met politiekantoren, verzekeringsmakelaars, reisbureaus en zelfs met vakbonden, lanceert een online videomodule. Wie een afspraak inboekt, hoeft dus niet naar het loket of de fysieke raadpleging, maar kan via de toepassing uit Oudsbergen, een consultatie op afstand doen.

Appoint is het bedrijf van Pascal D’Helft. Via zijn agendatool kunnen burgers en bedrijven online afspraken inboeken bij bijvoorbeeld Mediamarkt, Delhaize, BMW, 60 Vlaamse politiezones, gemeentehuizen, enzovoort. “Het is sinds maandagochtend su-per-druk bij ons”, zegt de zaakvoerder. “Haast iedereen wil plots op afspraak gaan werken. De telefoon staat roodgloeiend.”

Als extra dienstverlening heeft Appoint nu versneld een videomodule gelanceerd, waarmee de afspraken ook meteen live kunnen plaatsvinden. “Het is simpel”, aldus D’Helft. “De klant boekt een afspraak, krijgt een bevestiging via e-mail, en daarin zit een link om op het afgesproken tijdstip met de video-consultatie te starten. Er is massale vraag naar deze feature. De ontwikkeling stond al een tijdje op onze to do-list, maar door Corona hebben we een tandje bijgestoken.” De optie wordt nog tot eind april gratis aangeboden bij de bestaande klanten.

(Meer Corona-nieuws over en voor Limburgse ondernemers: klik op deze link)

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.