Nieuws Limburg Videotheek heropent na faling

Videotheek heropent na faling

Videotheek heropent na faling

Aanstaande vrijdag gaat op de Genkersteenweg in Hasselt de gekende videotheek Movie Max opnieuw open. Geen evidentie, aangezien haast alle videotheken de afgelopen maanden failliet gingen of zelf de deuren sloten. Zo ook Movie Max. Maar daar waren de omstandigheden anders. Zaakvoerder Koen Cox doet het verhaal: “Exact een jaar geleden verkocht ik mijn videotheek aan een Nederlander, die een nieuwe keten videotheken wilde oprichten. Na enige tijd waren we al snel door zijn uitvluchten heen, en kwamen we erachter dat dit gewoon een oplichter was. Niemand werd betaald!” Het bedrijf Inter GK werd dan ook begin dit jaar failliet verklaard.

“Maar na een frustrerende juridische strijd, kunnen we nu terug de toekomst tegemoet zien,” aldus Koen Cox. “We brengen alles in gereedheid om vrijdag een herstart te nemen. Op die manier kunnen klanten uit Hasselt en omgeving toch opnieuw ergens terecht om een film te huren.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.