Nieuws Limburg Vier nieuwe overnames voor Work@Home

Vier nieuwe overnames voor Work@Home

Vier nieuwe overnames voor Work@Home

Het dienstencheque Work@Home uit Hoeselt heeft deze maand 4 nieuwe overnames gedaan. Het gaat om Dienstenbedrijf Zuid-West in Jabbeke met 30 medewerkers, Jobsplus in Tienen (35 personen), ’t Strijkuisje in Temse-Bornem (80 personen) en A Perfect Home in Korbeek-Dijle (Dendermonde, 186 medewerkers). Daarmee krijgt Work@Home er in één klap 330 medewerkers bij op de loonlijst, waardoor het bedrijf nu 2.400 medewerkers telt, verspreid over 45 kantoren. Daarmee groeit Work@Home in een jaar tijd met een derde.

Luc Jeurissen“We merken dat de kleinere schoonmaak- en dienstenchequebedrijven het moeilijk krijgen,” zegt zaakvoerder Luc Jeurissen. “Door de stijgende administratiekosten verdwijnen hun winstmarges. Dat levert voor ons natuurlijk opportuniteiten op. 2014 was dan ook het jaar van de overnames. Ik denk dat we er al zo’n 50 hebben gerealiseerd. En er volgen er nog. We moeten wel oppassen dat we niet te snel groeien. Maar gelukkig kan ik terugvallen op een aantal specialisten rond mij, die alles in goede banen helpen leiden.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.