Nieuws Limburg Vijf dames in de running voor MA van het Jaar

Vijf dames in de running voor MA van het Jaar

Vijf dames in de running voor MA van het Jaar

De Management Assistant -zoals een secretaresse in politiek correct Nederlands heet- verdient het om minstens één keer per jaar eens deftig in de bloemetjes te worden gezet. Als centrale figuur in het bedrijf, mogen ze wel vaker uit de schaduw van de manager treden, vindt Voka Limburg. Daarom wordt op 20 april een nieuwe editie van de Management Assistant Day georganiseerd. Ook PXL zet hier mee de schouders onder.

Het traditionele hoogtepunt van deze MA-Day is de verkiezing van de Management Assistant van het Jaar. Genomineerden dit jaar zijn Anouck Ponsard (To The Point Events), Gaby Claes (Mensura), Marina Hurkmans (Hamalco BVBA), Sabrina Ruzzini (Rettig ICC) en Stephanie Vandenbosch (Bokrijk). Rond 21u15 zal op 20 april bekendgemaakt worden wie met de hoofdprijs aan de haal gaat.

Management Assistant Day kadert dit jaar in het thema ‘vitaliteit’. Regisseur Nic Balthazar en comédienne Els de Schepper treden op als keynote-sprekers. Zij vertellen hoe je op een ludieke wijze, als manusje-van-alles, creatief en zonder stress door het leven kan huppelen. Daarnaast staan er enkele workshops op het programma om de batterijen weer op te laden….

Toi toi toi voor de 5 potentiële winnaressen!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.