Nieuws Limburg Vijfde van designawards richting Limburg

Vijfde van designawards richting Limburg

Vijfde van designawards richting Limburg

De eerste weken van het nieuwe jaar zijn traditioneel in de agenda aangestipt voor de uitreiking van de prestigieuze Henri Van de Velde Labels en Awards, zeg maar de Oscars van onze designwereld. Bij de 15 onderscheidingen die zijn uitgereikt (de bekendmaking gebeurde al eerder), vinden we 3 Limburgse laureaten terug. Zij stellen vanaf 10 januari (en nog tot 15 februari) hun winnende creatie tentoon in de Bozar in Brussel:

segers daily needs HVDV– Kan nooit ontbreken, al vele jaren lang: Wim Segers van Studio Segers in Maaseik. Samen met zijn zoon Bob ontwierp hij voor Daily Needs een concept waarbij zitbanken en opbergruimtes kunnen gecombineerd worden met kippenhokken en plantenbakken.

vandebeek woodface– Ook voor Roel Vandebeek (Maasmechelen) is het de tweede keer op rij dat hij in de prijzen valt. Woodface is de naam van een concept met houten gevelbekleding dat hij uittekende voor Outdoor Wood Concepts. Het is een modulair systeem dat toelaat om iedere gevel te personaliseren met een unieke vormgeving uit natuurlijke materialen.

– En ook het Zonhovense bureau Kuppers & Wuytens mag een Van de Velde Label opspelden. Ze krijgen de onderscheiding voor Linea, een set van profielen waarmee je eenvoudig een tafel en bank maakt. In de winter kan het meubilair worden gedemonteerd en opgeborgen tot de eerste zonnestralen erdoor komen. (foto onderaan)

kupperswuytens_linea-1

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.