Nieuws Limburg Vikings kunnen mobiel opladen via nieuwe app

Vikings kunnen mobiel opladen via nieuwe app

Vikings kunnen mobiel opladen via nieuwe app

Bankautomaten en kaartlezers behoren tot de verleden tijd om transacties te doen. Bancontact/Mister Cash heeft namelijk een app laten maken waarmee betalingen zonder veel poespas kunnen gebeuren. Eén van de zeven uitgekozen pioniers om hiermee te werken, is telecomoperator Mobile Vikings uit Hasselt. Met de nieuwe app kunnen hun klanten snel en eenvoudig hun krediet herladen.

Hans Similon“We zijn gevoelig voor alles wat mobiele technologie aangaat,” zegt Hans Similon, operationeel manager van Mobile Vikings. “Bovendien zijn we steeds op zoek naar manieren om meer toegevoegde waarde te bieden aan onze klanten. Vandaar dat we zonder aarzelen zijn meegestapt in de ontwikkeling van Bancontact/Mister Cash.” Mobile Vikings koppelt bovendien een voordeelactie aan het gebruik van deze nieuwe tool. Het Limburgse bedrijf heeft onlangs de kaap van de 200.000 klanten bereikt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.