Nieuws Limburg Vikings pakken uit met fameuze marketingstunt

Vikings pakken uit met fameuze marketingstunt

Vikings pakken uit met fameuze marketingstunt

Hoewel verkocht aan Vilvoorde (Medialaan) blijft operator Mobile Vikings een innovatief Limburgs bedrijf (gevestigd op Corda Campus) met een serieus hoekje af. Zoals algemeen geweten zit het bedrijf niet verlegen om een fameuze marketingstunt. En dat is nu niet anders.

Een volle maand vooraleer de roamingtarieven in EU-lidstaten worden afgeschaft, gaat deze maatregel bij Mobile Vikings al op 15 mei van start. “De Vikings en hun klanten moeten daarvoor zelf niets ondernemen, de omschakeling gebeurt automatisch”, aldus het bedrijf.

De roamingkosten worden voor zowel de herlaadkaarten als voor de abonnementen afgeschaft. Het Vikingvoordeel, waarmee Vikings elkaar gratis kunnen bellen en sms’en, blijft enkel geldig binnen België, zoals het altijd al was.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kortrijk, Tongeren
Kortrijk

Tongerse wordt baas van Barco

De Tongerse An Steegen wordt vanaf 1 oktober co-CEO bij de Kortrijkse beeldvormingsgroep Barco. Zij zal dan samen met Charles… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.