Nieuws Limburg Villa Saporis (Hasselt) krijgt 3 hotel-sterren

Villa Saporis (Hasselt) krijgt 3 hotel-sterren

Villa Saporis (Hasselt) krijgt 3 hotel-sterren

De nieuwe B&B Villa Saporis in Hasselt heeft nu ook een quotering als hotel gekregen. “We zijn heel fier dat we 3 sterren tegen de gevel mogen hangen, al had het niet veel gescheeld of er was nog een vierde bijgekomen,” zegt Frank Wils, die samen met zijn vriendin Gratya Vandeneynde het herenhuis van de voormalige brouwerij Sampermans volledig ombouwde tot deze luxueuze accommodatie. “Voor die vierde ster zouden we nog een nachtwaker in dienst moeten nemen, maar met de 3 sterren zijn we ook al best tevreden.”

Villa Saporis, wat staat voor ‘villa van de smaak’, opende bij het begin van de zomer 10 luxueuze kamers. “Een mix van kamers en suites die de sfeer van de authentieke herenwoning uit de vorige eeuw uitstralen, en andere die door moderne designelementen voor een hip publiek zijn bestemd,” aldus Frank Wils. “Een concept dat aanslaat, want we zijn heel tevreden met de bezettingsgraad in de eerste maanden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.