Nieuws Limburg Villabouwer Vincent Bruggen en andere falingen

Villabouwer Vincent Bruggen en andere falingen

Villabouwer Vincent Bruggen en andere falingen

Het gekende bouwbedrijf Vincent Bruggen uit Diepenbeek is door de rechtbank van Hasselt donderdag failliet verklaard. Het gaat om de vennootschappen Bruggen Houtskeletbouw en Vincent-Bruggen nv. Het bedrijf was gespecialiseerd in villa’s van de duurdere prijsklasse volgens de methode van houtskeletbouw, en had vele referenties in het hele land. De zaakvoerders hadden zelf de boeken neergelegd. Maes en Favoreel zijn de curatoren.

Daarnaast werden nog een aantal bedrijven in faling verklaard. Het gaat om het bouwkundig adviesbureau Verjans I. (Hoeselt), Crea Villabouw (Houthalen-Helchteren), (sport)kledingzaak APS (Tessenderlo), aannemer Werner Kempeneers (Nieuwerkerken), restaurant Akkas (Houthalen-Helchteren), Yildirim Neyimet en Yildirim Famous vof (beiden in Heusden-Zolder).

De collega in Tongeren had slecht nieuws voor: reisbureau Trendy Travel (Genk), Ghydi (Wellen) en aannemingsbedrijf Stefan Duchateau (Herderen-Riemst). Voor deze 3 is Stijn Wissels (Tongeren) de curator.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.