Nieuws Limburg Visuatech bekroond tot beste van Zonhoven

Visuatech bekroond tot beste van Zonhoven

Visuatech bekroond tot beste van Zonhoven

Frederick Jacobs (30) heeft afgelopen weekend met zijn bedrijf Visuatech, de Drijfveer gewonnen. Het is een onderscheiding die jaarlijks wordt toegekend aan een lokaal bedrijf dat een opmerkelijke prestatie heeft geleverd. Fraiponts Metaalwerken en Theuwissen Auto-onderdelen werden tot bijna-winnaars uitgeroepen.

Visuatech, een distributiebedrijf gespecialiseerd in bewakingscamera’s, volgt Vandereyt Houtskeletbouw op. De awardshow, die al voor de 9e keer plaatsvond om de winnaar bekend te maken, vond dit jaar plaats in de kerk van Termolen, die helemaal werd omgebouwd voor de prijsuitreiking.

“Dit jaar was het een heel moeilijke keuze”, zegt John Donders, voorzitter van Unizo Zonhoven. “De jury bezocht drie authentieke bedrijven en werd telkens ondergedompeld in een verhaal van gepassioneerd ondernemerschap. En telkens met een jonge ondernemer aan het hoofd.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.