Nieuws Limburg Visverwerker gaat extra activiteit starten

Visverwerker gaat extra activiteit starten

Visverwerker gaat extra activiteit starten

Axel Verberckmoes, zaakvoerder van visverwerkend bedrijf Levenstond Seafood in Vlijtingen (Riemst), en sinds kort ook van Vandermaesen in Lummen, gaat een bijkomende activiteit opstarten. “Vanaf de tweede jaarhelft gaat Levenstond Seafood Services zich richten op een viertal specialiteiten,” vertelt hij. “Het zijn telkens domeinen waarin we zelf al heel wat expertise hebben opgebouwd en deze nu ter beschikking willen stellen voor interne én externe klanten. Het gaat onder meer om kwaliteitopvolging en monitoring binnen bedrijven. Verder bieden we ook ICT-oplossingen aan voor complexe productie-omgevingen met een traceringsbehoefte. Daarbij wordt de koppeling gemaakt naar een ERP-pakket. Verder willen in de foodsector ook de installatie en het onderhoud van machines verzorgen en gaan we tot slot ook totaaloplossingen voor specifieke projecten in de voedselnijverheid uitvoeren.”

Axel Verberckmoes is trouwens één van de 4 genomineerden voor de JCI Award voor jongere ondernemer van het jaar. Deze prijs wordt op 1 maart uitgereikt in Hasselt. Inleidend gastspreker is Manager van het Jaar Duco Sickinghe van Telenet.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.