Nieuws Limburg Vivendum bestelt nieuw interieur in Bree

Vivendum bestelt nieuw interieur in Bree

Vivendum bestelt nieuw interieur in Bree

Het zopas heropende sterrenrestaurant Vivendum in Dilsen-Stokkem zorgt niet alleen voor zintuiglijk genot op de tong. De totale herinrichting van het interieur geeft ook visuele prikkels. En omdat de aankleding van de zaak bij sterrenrestaurants meespeelt in de gastronomische beleving, wou zaakvoerder Alex Clevers niets aan het toeval overlaten. Hij huurde daarom architect Lieven Musschoot in, die als ontwerper van onder meer Oud Sluis en Pure C (Sergio Herman) en recent nog het restaurant van sterrenchef Danny Horseele in de nagelnieuwe Ghelamco Arena, zijn sporen in de sector al lang heeft verdiend.

1385285_468565683256931_79955414_nMusschoot en Clevers vertrouwden de uitvoering van het interieur toe aan Jacobs Interieur uit Bree. “Het is telkens een hele eer om samen met Lieven Musschoot de sterrenrestaurants aan te kleden,” zegt zaakvoerder Frederik Jacobs. “Het zijn mooie referenties, die door een voornaam publiek gesmaakt worden. Bovendien is het een mooie erkenning van ons vakmanschap. We werken namelijk niet zoals vele collega’s. Bij ons gebeurt de opmeting, de ambachtelijke bewerking en plaatsing door dezelfde meubelmaker. Een principe dat de betrokkenheid bij een project verhoogt en telkens mooie resultaten oplevert.” (Meer foto’s kan je zien op deze link).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.