Nieuws Limburg VKW Limburg ondervraagt 500 grootsten

VKW Limburg ondervraagt 500 grootsten

VKW Limburg ondervraagt 500 grootsten

Eén van de meest geconsulteerde naslagwerken in deze provincie is ongetwijfeld de VKW Top 500. Hierin staan alle cijfermatige details van de 500 grootste bedrijven in Limburg. Bovendien worden, naast de banken en verzekeringsinstellingen met zetel in Limburg, sinds 2010 ook de grootste vzw’s in een aparte bijlage opgenomen. De verzameling van deze kerngegevens is traditioneel gekoppeld aan een grote enquête, waarvan de resultaten een duidelijk beeld scheppen van de economische prestaties in deze grotere ondernemingen, en bijgevolg een indicatief beeld scheppen van de conjunctuur in Limburg.

De 500 belangrijkste Limburgse ondernemingenDe Top 500 wordt breed verspreid bij de Limburgse ondernemingen, de grote ondernemingen buiten Limburg, bij de beleidsverantwoordelijken en hun administraties op alle niveaus, bij de buitenlandse ambassades en consulaten in België, bij de Belgische ambassades en consulaten in het buitenland, enzovoort.

Voor de editie 2012, die medio september verschijnt, is VKW Limburg op zoek naar bedrijven met een omzet vanaf 8,5 miljoen euro. Voldoet u aan dit criterium, maar hebt u geen vragenlijst ontvangen, vraagt het VKW om even contact op te nemen via 011 24 95 08 of per e-mail: cindy.vaesen@vkwlimburg.be.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.