Nieuws Limburg Vleesgroothandel Bruegel (Beringen) doet overname

Vleesgroothandel Bruegel (Beringen) doet overname

Vleesgroothandel Bruegel (Beringen) doet overname

De firma Bruegel, een groothandel in fijne vleeswaren, delicatessen en kazen in bulk, heeft in Heist-op-den-Berg sectorgenoot Coenen-Van Dijck overgenomen. Hiermee verstevigt het Beringse bedrijf de afzetmarkt in Vlaams-Brabant.

vleeswaren Bruegel“We leveren vooral aan slagers, bakkers en broodjeszaken, en dit in heel Vlaanderen,” zegt zaakvoerder Peter Driessen. “Zeven jaar geleden zijn we ook van start gegaan met het versnijden en verpakken van vleeswaren. Dit is een project enkel voor de bakkers. Inmiddels snijden we reeds 50.000 pakjes per week.”

Bruegel is ambitieus, vandaar de overname. Coenen-Van Dijck is een vleeshandel gespecialiseerd in rund- en kalfsvlees. De klantenportefeuille is een goede aanvulling op de winkels die vandaag al door Bruegel bediend worden. Beide bedrijven kenden elkaar ook als lid van de Deli Groep.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.