Nieuws Limburg Vliegende start van reisbureau voor Vesparijders

Vliegende start van reisbureau voor Vesparijders

Vliegende start van reisbureau voor Vesparijders

Het gekende reisagentschap Alk Reizen in -jawel- Alken, is via dochteronderneming Easy Tours, gestart met een nieuw project. Het bedrijf gaat een hele afdeling uitbouwen die specifiek is gericht op Vesparijders. “Al enkele jaren is reizen per Vespa een groeiende niche binnen de reisindustrie,” zegt zaakvoerder Geert Gaens. “Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag en om de reeds bestaande Vespa-klanten nieuwe mogelijkheden te bieden, lanceren we Vespa Travel, een touroperator die een gloednieuw onderdeel van ons bedrijf wordt.”

In de brochure staan Vespareizen in België, Frankrijk, Italië en Spanje, en dit zowel voor individuele reizigers als voor groepen. “De mensen kunnen hun eigen Vespa gebruiken of er eentje bij ons huren,” zegt Geert Gaens nog. “Er is ook de optie om zich te laten begeleiden door het agentschap, of zelf de trips te maken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.