Nieuws Limburg Voetballers trekken schoenen uit Tongeren aan

Voetballers trekken schoenen uit Tongeren aan

Voetballers trekken schoenen uit Tongeren aan

Wist je dat… meer dan de helft van alle voetballers in eerste klasse schoenen dragen van Ambiorix? Het Tongerse schoenenmerk heeft met clubs als KRC Genk, Standard, Club Brugge, Zulte Waregem, OHL, KV Oostende of Waasland-Beveren een deal afgesloten om de schoenen te leveren die bij de officiële kostuums horen.

ambiorix krc genk“We hebben al heel lang een sterke binding met het voetbal,” zegt CEO Peter Vavedin. “Bij de Rode Duivels leveren we al 12 jaar de schoenen, bij KRC Genk ook al zeker 10 jaar. Maar ook in lagere afdelingen, zoals bij STVV en Hasselt. Dit telkens in samenwerking met lokale handelaars, zoals Remans in Genk of Donvil bij STVV. Gaandeweg komen er dus telkens clubs bij. Dat komt omdat we op korte termijn maatwerk kunnen bieden. Vooreerst maken we voor iedere club een ander modieus ontwerp, dat past bij de kleuren van het team. Vervolgens maken we voor iedere speler een specifiek paar, want er zijn nogal wat voetballers die ooit een voet gebroken hebben of speciale maten nodig hebben. De voeten zijn superbelangrijk voor de spelers, dus moet het draagcomfort perfect zijn. En bijkomend voordeel is dat in Tongeren produceren, en dus gemakkelijk een extra paar kunnen leveren als er een nieuwe speler bijkomt.”

Volgende dinsdag worden de nieuwe vrijetijdsschoenen voor KRC Genk geleverd (zie afbeelding).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.