Nieuws Limburg Voka Limburg start met vrouwenclubje

Voka Limburg start met vrouwenclubje

Voka Limburg start met vrouwenclubje

Om meer vrouwelijke bedrijfsleiders de weg naar een succesvolle toekomst te tonen, is Voka Limburg gestart met een werkgroep die exclusief voor dames is voorbehouden. “Nog al te vaak blijkt het ondernemerslandschap een echte mannenwereld, waar niet elke vrouw haar plek in vindt,” zegt Johann Leten van Voka. “In Limburg is dat niet anders. Vrouwelijke ondernemers zijn nog steeds zwaar ondervertegenwoordigd en dat vinden we heel jammer. Daarom brengen we hen samen in het nieuwe traject Plato Ladies. Hiermee hopen we steeds meer vrouwen in beeld te krijgen in de bedrijfswereld.”

voka ladiesZo’n 13 deelnemers zijn deze week gestart met het Plato-project. Ze zullen een heel jaar lang begeleid worden door 2 meters, met name Ingrid Mees van a2o architecten en Marijke Lambrigts van Belisia. “Het uitgangspunt van de sessies is steeds de noden, behoeften, knelpunten en vragen van de onderneemsters bespreekbaar maken,” weet Leten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.